• ASWH versterkt zich met Abderrahim Loukili

  • De technische commissie van ASWH was zoals bekend nog op zoek naar een aanvallende versterking voor de selectie. Dit heeft geresulteerd in de komst van een nieuwe speler. Abderrahim Loukili sluit per direct aan bij de groep van trainer Rogier Veenstra.

    De 27-jarige aanvaller is afkomstig van DOVO, waar hij het laatste half jaar actief was. De technisch begaafde Loukili heeft al de nodige ervaring op het hoogste amateurniveau en heeft bewezen dat hij scorend vermogen bezit. Zo eindigde hij in het seizoen 2016/17 als vierde op de topscorerslijst van de tweede divisie. Loukili speelde toen bij FC Lienden, een club waar hij meerdere periodes met succes voetbalde. In 2015 was hij een van de uitblinkers in het team waarmee FC Lienden landskampioen werd. Loukili scoorde in beide finaleduels met Kozakken Boys. Hij dwong daardoor een kans af bij NEC. Later droeg hij ook de shirts van IJsselmeervogels en De Dijk. Afgelopen winter streek Loukili neer bij DOVO, na een kortstondig avontuur in het Marokkaanse profvoetbal. Hij besloot uit Veenendaal te vertrekken omdat hij in de tweede divisie wilde voetballen. Vorige week trainde Loukili al mee met ASWH, waarna de technische commissie deze week overeenstemming bereikte over zijn komst naar sportpark Schildman.

    Wij heten Abderrahim (op de foto in het tenue van FC Lienden) van harte welkom bij ASWH en wensen hem veel succes en plezier bij onze vereniging!

    de Redactie