• Zaterdag 27 augustus belooft een gezellige dag te worden bij ASWH. Aansluitend op de Zomerparkdag voetbalt het eerste elftal om 17.00 uur thuis tegen RKAV Volendam. Maar speciaal voor de jeugdige ASWH'ers is er nog iets leuks geregeld. Niemand minder dan Bailey de Regt, beter bekend als Bailey Freestyle, komt namelijk naar sportpark Schildman voor een spetterend optreden, een clinic en een meet & greet!

    Bailey voetbalde zelf in de jeugd van FC Dordrecht, maar ontdekte in die tijd ook dat hij erg goed was in freestyle voetbal. Een sport of kunstvorm waarbij je een bal hooghoudt en tegelijkertijd spectaculaire trucs uitvoert. Sterker nog, hij groeide uit tot een van de betere freestyle voetballers ter wereld. Zo kwam hij in 2021 bij de laatste zestien op het WK in TsjechiĆ«! Zijn geweldige tricks werden door een groot publiek gewaardeerd, waaronder international Stefan de Vrij en Soufiane 'Tiki Taka' Touzani. Daarnaast was Bailey onder meer te zien bij het NOS Jeugdjournaal. Hij besloot zijn passie om te zetten in een eigen bedrijf en dat werd Bailey Freestyle. Daarmee geeft hij shows, clinics, motivational speeches en workshops. En aanstaande zaterdag komt hij zijn skills dus laten zien aan het publiek van ASWH!

    In de rust van de wedstrijd ASWH - RKAV Volendam zal Bailey een fantastisch optreden verzorgen op de middenstip van het hoofdveld. Dat mag je niet missen! Tijdens de tweede helft kan de jeugd op het pannaveldje naast de tribune een clinic van Bailey volgen, om zo ook zelf mooie tricks aan te leren. Na de wedstrijd is er gelegenheid om een handtekening van Bailey te krijgen of met hem op de foto te gaan!

    Ben je al nieuwsgierig naar enkele tricks? Kijk dan eens voor een voorproefje op zijn site baileyfreestyle.com of volg hem op Insta, YouTube of TikTok. Zien we jou zaterdag? Dacht het wel toch!

    de Redactie