• Bryan Janssen vertrekt na dit seizoen naar Kozakken Boys

  24 jan 2022
 • Enige tijd geleden maakte Kozakken Boys wereldkundig dat zij ASWH-doelman Bryan Janssen hadden vastgelegd voor het nieuwe seizoen. Zoals in de media was te lezen, kwam dit bericht voor ASWH als een verrassing. De club had namelijk zelf ook een akkoord met Janssen. Achter de schermen is er sindsdien veel overleg gevoerd. Dat is naar tevredenheid afgerond, met als uitkomst dat de 27-jarige doelman in de zomer naar Werkendam vertrekt.

  ,,Omdat wij in Bryan een belangrijke speler zien, hebben we bewust reeds in een vroeg stadium met hem gesproken over een langer verblijf. Dat heeft medio november geresulteerd in een akkoord. De berichten over een vertrek kwamen dan ook als een verrassing, waardoor ASWH niet van plan was om medewerking te verlenen aan de overgang", blikt technisch directeur Mels van Driel terug op de situatie.

  Zijn lezing wordt door Janssen bevestigd. ,,We hadden inderdaad een overeenkomst voor het nieuwe seizoen. Daarna ben ik echter toch gaan twijfelen, omdat ik de kans kreeg om nog één keer een stap te maken. Die mogelijkheid vond ik zo aantrekkelijk, dat ik toch graag naar Kozakken Boys wilde vertrekken. ASWH hield echter vast aan de afspraken, waardoor er een oplossing gezocht moest worden", stelt de doelman.

  Na meerdere gesprekken hebben beide partijen elkaar gevonden en afspraken gemaakt over het vervolg. Dit is respectvol en tot ieders tevredenheid verlopen. Het resultaat is dat Janssen volgend seizoen voor Kozakken Boys zal spelen, maar zich in de rest van dit seizoen volledig zal blijven inzetten voor ASWH in de strijd om handhaving in de Jack's League.

  Wij bedanken Bryan voor zijn inzet en wensen hem veel succes in de komende maanden!

  de Redactie