• Combinatieteam verslaat Heerjansdam in oefenwedstrijd

    16 nov 2021
  • Gisteravond speelde een combinatieteam van ASWH, bestaande uit spelers uit de eerste selectie en Onder 23, een oefenwedstrijd tegen regiogenoot Heerjansdam. ASWH klopte de zaterdageersteklasser met 2-1.

    Na een 0-0 ruststand openden de Ambachters een minuut of tien na rust de score door een goal van invaller Tayfun Karaca. Heerjansdam maakte echter een kwartiertje later weer gelijk. Pas in de slotfase nam ASWH opnieuw afstand. Aanvoerder Sam van de Kreeke kreeg de winnende treffer op zijn naam. Al met al een nuttig duel om spelers, die de laatste tijd minder vaak voetbalden, wedstrijdritme te laten behouden. Tevens kon trainer Rogier Veenstra een aantal talenten uit Onder 23 aan het werk zien, waarbij twee echte Ambachtse jongens uit de eigen opleiding hun officieuze debuut maakten. Zowel Jaimy van der Poel als Samuel van der Velden kreeg een basisplaats toebedeeld. Uiteraard een mooi moment voor beide spelers.

    Opstelling ASWH: Stefan Kok; Gilmaro van de Werp, Jorginho Soares, Daan van der Harst, Max Stofkooper; Samuel van der Velden (46. Tayfun Karaca), Jaimy van der Poel (46. Vince van Dongen), Joost van Eck; Sam van de Kreeke, Daniël Wissel, Diego Snepvangers

    de Redactie