• Eerste Ambachtse haringparty 2022!

  17 jun 2022
 • Volgende week vrijdag 24 juni a.s. van 16.00 uur tot 19.00 uur vindt in de ASWH-kantine de EERSTE AMBACHTSE HARINGPARTY 2022 plaats. Niet alleen de ASWH-sponsors zijn hierbij uitgenodigd, ook overige ondernemers uit Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken zijn van harte welkom bij dit netwerkgebeuren.

  Dit nieuwe evenement, met gratis haring, is ter afsluiting van het afgelopen voetbalseizoen en is bedoeld om vele ondernemers kennis te laten maken met 'nieuwe’'maatjes… Uiteraard onder het genot van de allerbeste Hollandse Nieuwe, (door Van den Bor Visspecialiteiten) en een glaasje (koren)wijn (door Bas Baan Wijnhandel) of bier.

  Deze AMBACHTSE HARINGPARTY is een initiatief van ASWH-businessclub. Er is een gelimiteerd aantal van 200 kaarten beschikbaar. Neem gerust uw partner of collega mee. 

  In navolging van vele steden en plaatsen in Nederland hopen we hiermee een begin te maken van een jaarlijks terugkerend evenement met enthousiaste ondernemers.

  In verband met de beschikbare ruimte werken we met gratis toegangskaarten, welke toegang bieden aan deze EERSTE AMBACHTSE HARINGPARTY 2022.

  RESERVEER GRATIS KAARTEN (max 3. per bedrijf) voor dit nieuwe evenement via onderstaand emailadres: ambachtseharingparty2022@aswh.nl

  Wij zouden het 'vet' op prijs stellen als u ook aanwezig bent op deze eerste aanzet van mogelijk een toekomstige traditie!

  Kaarten reserveren is mogelijk tot dinsdag 21 juni a.s 23.59 uur!

  Businessclub ASWH