UA
 • Beste leden, 

  Zoals eerder gedeeld zijn wij recent gestart met het Programma Voetbalontwikkeling. Wij willen jullie bedanken voor het invullen van de enquête over de drie uitgevraagde thema’s.

  Uit de resultaten van deze zelfanalyse blijkt dat er al veel dingen goed gaan maar er ook nog ruimte is voor verbetering. Op 3 juni heeft in het kader van dit programma de analysesessie plaatsgevonden met de KNVB en NMC Bright. Dit was een zeer waardevolle avond waar wij als ASWH de resultaten hebben besproken en hebben gekeken hoe we van de huidige naar de gewenste situatie komen. Wij hebben tijdens deze avond de keuze gemaakt Het pedagogisch beleid verder uit te diepen en hier een ontwikkelplan voor op te stellen. Hierin bepalen we de gewenste situatie, het tijdspad, de betrokken en gaan we aan de slag.

  De komende tijd zullen wij achter de schermen aan dit ontwikkelplan werken. Mocht je een bijdrage willen leveren, laat het ons dan weten. Wij houden jullie op de hoogte van het verdere verloop van het programma.

  Bestuur, jeugdcommissie en technisch coördinatoren van ASWH

  Marnix Somers