UA
 • Al jaren is hij lid van de onderhoudsploeg van ASWH. Een paar dagen per week is hij met zijn onderhoudscollega's actief bezig met allerlei klussen om de acccommodatie op orde te houden. Jan Sturrus, inmiddels 75 jaar oud, is ook nog bestuurslid van de Supportersclub en als zodanig ook bij elke thuiswedstrijd van het 1e elftal in touw met het Rad van Avontuur. Kortom, Jan is een bezige bij in de organisatie van ASWH.

  Vier weken geleden kwam er een kink in de kabel. Jan kreeg hartklachten. Uit de diagnose bleek dat die klachten voortkwamen van een hartzakje dat niet goed functioneerde. Medicijnen moeten Jan weer op de goede weg helpen.
  Tijdens zijn genezingsproces thuis overkwam Jan een nog tweede tegenslag. Tijdens een valpartij, in huis,  kwam hij zo ongelukkig ten val waardoor hij flinke hoofdwond opliep. Over pech gesproken!

 • Inmiddels zit Jan al vier weken thuis en dat is uiteraard in deze corona-tijd niet leuk. Omdat Jan ook geen bezoek mag ontvangen is het toch goed om Jan even aandacht te geven om hem een hart onder de riem te steken. Dat is mogelijk door een kaartje naar Jan te sturen.
  Stuur dit kaartje naar:
  Jan Sturrus, Everstein 37, 3334 CC Zwjndrecht.
  Mailen mag ook: j.sturrus6@upcmail.nl

  Stuur jij ook een kaartje naar Jan?

  De Redactie