UA
  • Het bestuur en de leden van ASWH zijn verheugd om Jermain Sewambar te verwelkomen als de nieuwe hoofdtrainer van het JO15-1 team. Jermain brengt een schat aan ervaring en een diepgaande passie voor het voetbal met zich mee. Zijn betrokkenheid bij de ontwikkeling van jonge talenten en zijn strategisch inzicht maken hem de perfecte aanwinst voor onze club.

    Naast Jermain zal zijn broer, Shery Sewambar, het team versterken als assistent-trainer. Shery, bekend om zijn nauwgezette aanpak en gedrevenheid, is de ideale aanvulling op het leiderschap van Jermain. Samen hebben de broers Sewambar een indrukwekkende chemie en een gedeelde visie om jonge spelers te begeleiden naar hun hoogste potentieel.

    Met Jermain aan het roer en Shery aan zijn zijde, zijn wij ervan overtuigd dat ASWH JO15-1 een succesvol en inspirerend seizoen tegemoet gaat. Hun gezamenlijke inzet en toewijding zullen niet alleen bijdragen aan de sportieve prestaties, maar ook aan de persoonlijke groei en teamgeest van onze jonge spelers.

    Wij heten Jermain en Shery van harte welkom bij de ASWH-familie en kijken uit naar een prachtig seizoen vol groei en successen.

    Jeugdbestuur ASWH