UA
 • Welkom aan de Nieuwe Leiding van onze Jeugdopleiding Met grote vreugde en trots verwelkomt vv ASWH twee nieuwe sleutelfiguren in onze jeugdopleiding: Amir el Hilio en Stefan van Helden. Hun aanstelling markeert een belangrijke stap in de verdere professionalisering en groei van onze jeugdteams.
   
  Amir el Hilio - Hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw
  Amir el Hilio neemt de rol van Hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw op zich. Met een indrukwekkende achtergrond in zowel de voetbalwereld als het jeugdtrainerschap, brengt Amir een schat aan kennis en ervaring met zich mee. Hij heeft eerder met succes jeugdteams gecoacht en ontwikkeld bij diverse gerenommeerde clubs, waar hij bekend stond om zijn innovatieve benadering en aandacht voor individuele spelerontwikkeling. Amir's filosofie draait om het creëren van een leerzame en motiverende omgeving waar talenten optimaal kunnen floreren. Zijn strategische visie en passie voor het spel zullen zeker bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze oudere jeugdspelers en hen voorbereiden op de overstap naar het seniorenvoetbal.
   
   
  Stefan van Helden - Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw
  Stefan van Helden treedt aan als Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw. Stefan heeft een rijke ervaring in het opleiden van jonge voetballers en heeft zich bewezen als een toegewijde en inspirerende jeugdtrainer. Zijn aanpak is gericht op plezier, techniek en spelinzicht, wat essentieel is voor de fundamentele ontwikkeling van onze jongste spelers. Met een sterk pedagogische achtergrond en een diep begrip van de behoeften van jonge atleten, zal Stefan een veilige en stimulerende omgeving creëren waarin jonge talenten zich kunnen ontwikkelen. Zijn betrokkenheid en enthousiasme zijn een grote aanwinst voor onze club en zullen bijdragen aan een solide basis voor de toekomst van vv ASWH.
   
  Toekomstgericht en Vol Vertrouwen
  Met Amir el Hilio en Stefan van Helden aan het roer van onze jeugdopleidingen, kijken we vol vertrouwen naar de toekomst. Hun gezamenlijke visie en toewijding aan jeugdontwikkeling sluiten naadloos aan bij de ambities van vv ASWH om een broedplaats voor talent te zijn. We zijn ervan overtuigd dat hun leiderschap onze jeugdspelers niet alleen zal inspireren, maar ook zal helpen om hun volledige potentieel te bereiken. We wensen Amir en Stefan veel succes in hun nieuwe rollen en kijken uit naar de mooie resultaten die hun inzet en expertise zullen brengen. Samen bouwen we verder aan een sterke en dynamische toekomst voor vv ASWH.
   
  Jeugdbestuur ASWH