UA
 • In de zomervakantie komt Feyenoord naar ASWH voor een 2-daags Feyenoord Soccer Camp op donderdag 18 en vrijdag 19 juli 2024 dagelijks van 09.00 tot 15.00 uur. Wil jouw kind zich uitleven tijdens deze actieve voetbaldagen? Dan is dit de perfecte gelegenheid! Het Feyenoord Soccer Camp is gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie, terwijl ze tegelijkertijd hun voetbalvaardigheden ontwikkelen. Je kan je hier aanmelden; www.feyenoord.nl/soccerschools  

  Over het Feyenoord Soccer Camp

  Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind(eren) op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Bovendien bieden we een gevarieerd programma met zowel trainingen, spelletjes en andere leuke activiteiten. Voor elk kind wordt het een onvergetelijk Soccer Camp!

  Het Feyenoord Soccer Camp is geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar en iedereen kan meedoen. De trainers zorgen ervoor dat iedereen in een leuke groep zit en nieuwe voetbal skills leren. Ook rondom het veldprogramma zijn er gezellige activiteiten en unieke Feyenoord (voetbal)belevingen.

  Wat kunnen deelnemers aan het Feyenoord Soccer Camp verwachten?

  • Een gaaf Feyenoord Soccer Schools tenue
  • Leuke Feyenoord belevingselementen in het programma
  • Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken
  • Professionele en enthousiaste begeleiding
  • Aanwezigheid van een oud-speler van Feyenoord

  Deelname aan het 2-daagse Feyenoord Soccer Camp bedraagt € 189,-. Ga snel naar www.feyenoord.nl/soccerschools voor meer informatie of om je zoon/dochter in te schrijven.