• Geslaagd toernooi jeugdleiders en jeugdtrainers

  15 jul 2021
 • Normaliter geven ze aanwijzingen en 'denken' ze het altijd beter te weten; trainers en leiders van onze jeugdelftallen. Afgelopen zaterdag mochten ze zelf laten zien over voldoende praktische vaardigheden te beschikken… 

  Onder prima weersomstandigheden was er als afsluiting van het seizoen op het hoofdveld een klein toernooitje georganiseerd voor alle jeugdtrainers en jeugdleiders. Ook een 'delegatie' van het eerste, tweede en O23 gaven in de persoon van Mels van Driel, Martin Nouwen en Ed & Raoul Ridderhof acte de présénce. Vol enthousiasme speelden ook zij hun partijtje mee in een qua leeftijd uiteenlopend gezelschap.

  Niet de prestatie maar het (onderlinge) spelplezier lag aan de basis van een geslaagde dag, doch enigszins overschaduwd door een ongelukkig spelmoment waarbij een van de spelers per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd. Helaas was er een operatie nodig om de breuk weer laten genezen. Laatste berichten zijn dat dit goed verlopen is. Beterschap gewenst namens alle deelnemers en ASWH!

  In een pauzemoment had onze Hoofd Jeugd Opleiding Jay Mangroe voor alle deelnemers een lekker Surinaams broodje kip gesponsord. Hij deed dit namens zijn bedrijf Jay's Food. Na afloop was er in de kantine een gezellige voortzetting met drank en hapjes.

  Het toernooi was een leuke afsluiting georganiseerd door Jay, met dank aan alle jeugdleiders en jeugdtrainers voor hun aandacht, inzet en (vrije) tijd in het afgelopen rare seizoen aan onze jeugdige talenten.

  En over onze Hoofd Jeugd Opleiding Jay….ook hij kon nu even laten zien hoe het moet. Is dat laatste gelukt? Dat laat ik aan de deelnemers over. 

  Namens het jeugdbestuur,

  Ruud Verrijp