• ASWH heeft een tweede versterking voor volgend seizoen aangetrokken. De technische commissie heeft overeenstemming bereikt met Giornny dos Santos over zijn komst naar Hendrik-Ido-Ambacht. Hij komt over van competitiegenoot Zwaluwen.

    De twintigjarige Dos Santos is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Vlaardingers. Daar is hij een vaste waarde in de defensie. Als dynamische, opkomende rechtsback maakt de Rotterdammer veel indruk. Door zijn goede spel viel hij ook op bij de technische commissie van ASWH. De TC zag in de multifunctionele Dos Santos, die ook voor Feyenoord en Spartaan '20 voetbalde, een welkome aanwinst voor de selectie van het seizoen 2024/25.

    In de gesprekken kreeg Dos Santos zelf ook een goed gevoel bij ASWH. De ambitieuze verdediger noemt zijn overgang een stap omhoog en daardoor ook de juiste keuze in zijn ontwikkeling. De TC is uiteraard verheugd dat de talentvolle speler volgend seizoen op sportpark Schildman te bewonderen valt.

    Wij heten Giornny, die op de foto vast poseert in het shirt van onze vereniging, van harte welkom en wensen hem veel plezier en succes bij ASWH!

    de Redactie