• Halloween bij ASWH

 • Afgelopen week hebben we weer flink gespookt in de kantine! Op woensdagmiddag begonnen we met de JO7 t/m JO10. Tussen de afzettingen door werden ze begeleid naar de entree. Daar zaten een paar grote spinnen te wachten in hun spinnenweb.

  Na de aanmelding gaan de kids netjes zitten en begint de film Hotel Transylvania. Tussendoor kunnen de kids smullen van de limonade en popcorn. Als de film is afgelopen wacht er nog een lekker broodje knakworst op ze. Er is een prijsuitreiking voor de twee best verklede bezoekers van de middag. Het was moeilijk kiezen voor de jury, want heel veel kids hadden hun best gedaan om er eng uit te zien. Dan is het snel omkleden en door naar de training💪🏻.

  De vrijdagavond is voor alle onder 11 en 13 teams. Het is al lekker donker als de kinderen zich naar de ingang begeven en voor sommige is het best even schrikken als ze onderweg wat verklede JAC-leden tegenkomen.

  Als de film Scooby-Doo begint, is er in het begin nog wat rumoer voordat iedereen zijn plekje heeft gevonden, maar na wat aanwijzingen zit iedereen rustig op zijn stoel. Onder de film is er nog popcorn en limonade, maar ook de keuken draait overuren achter de frituur. Als de film is afgelopen hebben we nog een spel; 'raden wat er in de bak zit.' Van een slang tussen de ijsklontjes, mihoen in pastasaus en plastic spin in de suikerspin of een jelly pudding, alles voelt toch raar als je het niet kan zien. Ook hier hebben we weer een prijsuitreiking voor de twee best verklede kids.

  We kijken terug op twee geslaagde film/Halloween dagen!

  Hou de website en teamapps in de gaten voor meer jeugdactiviteiten.


  De JAC