• Het eerste voetbalkamp van MO17 was een groot succes!

  17 jun 2022
 • Na weken van voorbereiding en voorpret was het afgelopen vrijdag zover, de meiden en begeleiding van MO17 reden om 16:30 uur van de parkeerplaats bij ASWH af om op weg te gaan naar Summercamp Heino in Wijhe (Overijssel) voor een gezellig kamp weekend.

  Met enige vertraging waren om 20:00 uur de tassen uitgepakt, de stapelbeden verdeeld en was het tijd om gezellig met elkaar even wat te drinken en te genieten van de overheerlijke donuts, worstenbroodjes en eierkoeken die wij van Bakkerij van der Steen hadden meegekregen. Kortom het weekend begon erg goed. Na een rondje over het terrein en de kennismaking met andere teams die daar ook verbleven was het inmiddels donker en was het tijd voor een toffe activiteit. Black-light midgetgolf!! Met veel gegiebel en luide muziek uit de box werd geprobeerd in het black light de ballen in die verrekt kleine gaatjes te slaan. Dat ging niet altijd even goed maar de lol maakte een hoop goed. Na afloop is tot de kleine uurtjes gechilled in en rondom het kamphuis waarna een ieder haar bedje, met wat overtuiging van de leiding, heeft opgezocht. In de gemeenschappelijke kamers met stapelbedden bleef het overigens nog lang onrustig.

  Maar voor echte meiden was het geen probleem om rond 8.30 uur uit bed te springen voor een broodnodig voedzaam ontbijt in het restaurant. Het zou namelijk een drukke dag worden. In de ochtend werd er eerst lekker een balletje getrapt en kon gebruik gemaakt worden van het zwembad. Het welbekende bommetje werd menigmaal tot in de perfectie uitgevoerd. In de middag was echter tijd voor iets meer uitdagends. Een zogeheten Challenge run stond op het programma. Dit was een actief outdoor parcours dat bestaat uit o.a. een klimparcours op hoogte, boogschieten, kanovaren en stepfietsen. Bij al de activiteiten werden de meiden uitgedaagd uit goed samen te werken en elkaar te stimuleren om tot een goed resultaat te komen. Een super tof parcours en het prachtige weer maakte het helemaal goed. Het parcours was uitgezet rondom een meertje met zandstand. Er was dus ook nog even tijd om de schouders te verbranden en de bleke gezichten een lekkere kleur te geven. Na een rustmoment bij het huisje met wat interactie met andere teams was het tijd om te douchen en toe te werken naar een welverdiende maaltijd. De dag was daarmee nog niet ten einde omdat een groot aantal meiden nog even hun beste dansmoves konden laten zien tijdens een nabij gelegen dorpsfeest. Een waardeoordeel over de band laten we maar even achterwege. Eenmaal thuis was de koek nog niet op en werd er gezellig nog nagepraat met een voetbalteam naast ons huis.

  Met een kleine overschrijding van de slaap deadline viel iedereen nu wel vlotjes in slaap. Na wat moeizaam wakker worden, een evenzo moeizaam ontbijtje stond een partijtje voetbal en beachvolleybal op het programma. En ja, ook dat ging wat moeizaam. Maar na wat commentaar van wat jonge mannen werden deze uitgedaagd voor een partijtje. Dan zie je wat een beetje motivatie doet met prestaties en bleef het nog lang gezellig in het rondom het volleybalveld.

  Na de lunch was het helaas alweer tijd om alles in te pakken en richting huis te gaan. Maar wat was het  een super gaaf, sportief maar vooral onwijs gezellig weekend met elkaar en met het mooiste weer dat je je maar kan wensen.

  Wij willen dan ook de supportersclub van ASWH, Lascentrum Welding & Cutting, Bakkerij v/d Steen en onze anonieme sponsor hartelijk bedanken voor hun (financiële) bijdrage, mede door hun giften is  dit een onvergetelijk kamp geweest en worden de eerste plannen al gemaakt om volgend seizoen dit nogmaals dunnetjes over te doen.

  Het eerste voetbalkamp van MO17 was een groot succes! 5Het eerste voetbalkamp van MO17 was een groot succes!Het eerste voetbalkamp van MO17 was een groot succes! 7Het eerste voetbalkamp van MO17 was een groot succes! 2

   

  Het eerste voetbalkamp van MO17 was een groot succes! 8 Het eerste voetbalkamp van MO17 was een groot succes! 9 Het eerste voetbalkamp van MO17 was een groot succes! 10Het eerste voetbalkamp van MO17 was een groot succes! 11