• Het scorebord: de pupillenteams

 • De pupillen jeugdvoetballers hebben ook gedurende het seizoen 2021-2022 hun beste benen ingezet om spelplezier op te doen en zich op voetbalgebied te ontwikkelen. Alleen van de JO11 teams heeft de KNVB standen opgemaakt. Hoe hebben deze acht jeugdteams het gedaan? Liefst vijf teams konden juichen met het behalen van een fase winst. Het Jo11-4 (zie foto) spande echter de kroon. In twee van hun 4 fasen werden ze eerste!

  JO11

  De 11-1 wonnen hun fase 1 het Zwaluwen bekertoernooi. De 11-2 werd in de eerste klasse heel knap fase 3 kampioen en keurig tweede in de laatste fase 4. Het 11-3 team kon zich in fase 2 onderscheiden met een derde podium plaats.

  Zoals gezegd verdient het 11-4 team specifieke aandacht. In fase 1 het Zwaluwen bekertoernooi wonnen ze alle wedstrijden en werden uiteraard eerste. In fase 2 behaalden ze de tweede plaats en nadat ze in fase 3 wat rustig aan hadden gedaan, lieten ze in hun fase 4 alle andere teams de hielen zien. Ze werden ongeslagen eerste. Proficiat.

  11-5 kwam uit in de derde klasse en wonnen hun fase 2. Het team van 11-6 presteerde buitengewoon met liefst in alle vier de fasen in de top drie geëindigd, daarbij winst in de eerste Zwaluwen (beker)fase.

  De ploeg van 11-7 deed het goed in de fasen drie en vier met een 2e en een 3e plaats. Tenslotte het 11-8 team ook zij wisten één keer in de top drie te eindigen met een derde plaats in fase drie.

  Samenvattend alle acht Jo11 ploegen wisten één of meerdere keren in hun fasen poules in de top drie te eindigen. Een prima prestatie van de trainers en spelers in deze lijn.

  Cees van Heeren