UA
 • ASWH Businessclub informatie

 • De ASWH Businessclub biedt ondernemingen uitstekende mogelijkheden om in contact te treden met andere bedrijven en eindgebruikers. Via de ASWH Businessclub kunnen bedrijven hun naamsbekendheid vergroten waarbij tevens voetbalvereniging ASWH wordt ondersteund.

  Onze vereniging heeft inmiddels meer dan 1.400 leden. Ons eerste elftal presteert al jaren goed op een hoog amateurniveau. Zo was ASWH kampioen van de Zaterdag Hoofdklasse in 2001, 2002 en 2005. In dat laatste seizoen werd ASWH zelfs algeheel landskampioen van Nederland! Drie keer in 5 jaar kampioen van de hoofdklasse, dat kunnen maar weinig clubs zeggen! In 2016 behaalde ASWH de KNVB-districtsbeker (Zuid) en promoveerde het naar de 3e divisie (de voormalige Topklasse). In seizoen 2019 promoveerde ASWH via de nacompetitie naar de hoogste amateurklasse: de 2e Divisie.

 • Daarnaast is er de jeugdafdeling met o.a. de ASWH voetbalschool welke de basis vormt voor de toekomst van ASWH. Uitgangspunt is hierbij dat de jeugd plezier in het voetballen heeft en zich op verschillende fronten positief kan ontwikkelen. Dit is alleen mogelijk door een goed en consequent beleid dat ondersteund wordt door leden, vrijwilligers, publiek en sponsors.

  Leden van de Businessclub hebben de mogelijkheid de thuiswedstrijden van het eerste elftal te volgen vanuit het sponsorhome. Na afloop kunt u met collega-ondernemers gezellig naborrelen. Tevens worden gedurende het seizoen voor de Businessclubleden verschillende bijeenkomsten georganiseerd. Dit is meestal bij ASWH maar soms ook op een interessante externe locatie. Regelmatig worden ook bekende gastsprekers uitgenodigd.

  Al vele bedrijven hebben de meerwaarde van de ASWH Businessclub ontdekt. Wilt u de naamsbekendheid van uw onderneming ook vergroten via bijvoorbeeld onze website, door middel van reclameborden/-doeken of een advertentie op ons LED-scorebord (4x3 meter)? Of toch liever op een andere manier met ASWH-leden of -sponsors in contact komen?

  Neem dan vrijblijvend contact op met één van de Businessclub-bestuursleden of via 
  businessclub@aswh.nl.