• Informatie Meiden O13 t/m O17
  Al jaren zijn er al veel meiden actief binnen ASWH en we hebben dan ook  meerdere meidenteams. En met resultaat, want ze worden regelmatig kampioen in hun eigen leeftijdscategorie. De allerjongste meiden tot 11 jaar sluiten eerst aan bij de jongens om op deze manier snel en goed kennis te maken met de basistechniek van het voetballen.
   
  Vanaf 12 jaar kunnen ze hun voetbaltalenten verder ontwikkelen met professionele trainingen in heuse meidenteams. Ze starten dan tevens in eigen 8 tegen 8 competities in de categorie MO13 (meiden onder 13 jaar) en spelen op zaterdag voetbalwedstrijden. Vanaf de MO15 spelen onze meiden in een elftal en op een heel voetbalveld.
   
  Door middel van leuke, uitdagende en sportieve trainingen willen we meiden helpen hun voetbaltalenten verder te ontwikkelen. Twee keer per week wordt er getraind op de velden van ASWH op techniek, conditie en spelinzicht. Uiteraard staan plezier en teamspirit voorop. We zien veel meiden die meegroeien met hun hechte teams en ook al jarenlang lid zijn en dat ook blijven. ASWH heeft als visie voor de toekomst om meiden te kunnen laten doorgroeien tot een dameselftal.
   
  Wil jij je voetbalkunsten laten zien en/of heb je ambities om te scoren en jezelf verder te ontwikkelen? 
   
  Geef je dan op voor een proeftraining bij ASWH. Stuur een mailtje naar vrouwenvoetbal@aswh.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
   
  Tot snel!

  ASWH Vrouwenvoetbal