UA
 • Informatie Meiden O9 t/m O20

  Al jaren zijn er al veel meiden actief binnen ASWH tot op heden speelde zij bij de jongens in de competitie of in een van meiden teams in de leeftijdscategorie MO13 tot en met de MO20. Door het toennemen van het aantal vrouwlijke leden de afgelopen periode zullen we vanaf seizoen 2022-2023 de nieuwe competitie van de KNVB starten naar verluid met nog eens 3 nieuw teams ter aanvulling. Zij zullen gaan spelen in een MO9, MO11 en in de MO20 competitie in de regio. Wanneer meiden gaan starten met voetballen kunnen zij vanaf 7 jaar hun voetbaltalenten ontwikkelen met professionele trainingen in een van de meidenteams. De allerjongste meiden sluiten voorlopig nog aan bij de jongens om op deze manier kennis te maken met de basistechniek van het voetballen.
   
  Door middel van leuke, uitdagende en sportieve trainingen willen we meiden helpen hun voetbaltalenten verder te ontwikkelen. Twee keer per week wordt er dan ook enthousiast getraind op de velden van ASWH op techniek, conditie en spelinzicht. Uiteraard staan plezier en teamspirit voorop. We zien veel meiden die meegroeien met hun hechte teams en ook al jarenlang lid zijn en dat ook blijven. ASWH heeft als visie voor de toekomst om meiden te kunnen laten doorgroeien tot een dameselftal.
   
  Wil jij je voetbalkunsten laten zien en/of heb je ambities om te scoren en jezelf verder te ontwikkelen?
  Dan zijn wij altijd op zoek naar jou!
   
  Geef je op voor een proeftraining bij ASWH via de link in de menubalk of stuur een mailtje naar vrouwenvoetbal@aswh.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je uit te nodigen.
   
   
  Tot snel!

  ASWH Vrouwenvoetbal