• Introductie selectie en staf ASWH 2021/22

  22 aug 2021
 • Op maandagavond 23 augustus wordt de nieuwe 1e selectie van ASWH geïntroduceerd. Inmiddels is dan ook al de eerste thuiswedstrijd van de competitie in de Jack's League achter de rug. Deze avond biedt een ieder de gelegenheid om deze wedstrijd nog eens te 'analyseren', maar vooral de gezichten bij de nieuwe namen te zien en tevens de rugnummers te noteren!

  Om de spelers en in het bijzonder de nieuwe spelers wat beter te leren kennen, organiseert de ASWH Business Club op maandagavond 23 augustus de inmiddels traditionele introductieavond. De spelers en de trainers zullen door onze ATOS-radio reporter Joost Trouwborst gevraagd worden hoe de eerste indrukken zijn en welke verwachtingen ze hebben voor het komende seizoen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen aan de spelers en technische staf.

  Iedereen die interesse heeft om deze avond bij te wonen, is uiteraard van harte welkom. Het 'programma' begint met een inloop om 20.00 uur met koffie (of anderszins). Je bent dan nog getuige van de training van de selectie. Zij zullen zich na de training om ca. 20.45 uur / 21.00 uur aansluiten.

  Bij mooi weer is het de bedoeling dat dit evenement in de buitenlucht op het terras bij de blokhut langs het hoofdveld zal plaatsvinden. Laten de weergoden ons echter in de steek, dan zullen we moeten uitwijken naar de kantine.

  In verband met het te verwachten aantal mensen, verzoeken we je vriendelijk je (mogelijke) komst aan te melden via businessclub@aswh.nl. Geef dan gelijk aan met hoeveel personen je komt.

  #IEDEREEN IS WELKOM! #SAMEN MAKEN WE ELKAAR STERKER! #FORZA ASWH!

  Businessclub ASWH