• Introductieavond selectie ASWH 1 zeer geslaagd

  25 aug 2021
 • Afgelopen maandag organiseerde de Businessclub van ASWH een introductieavond van de nieuwe selectie. Het werd een succesvol evenement, waarop de belangstellenden kennis konden maken met de spelers die ASWH dit seizoen in de Jack's League moeten houden. 

  De weergoden waren de organisatie gunstig gezind, waardoor de avond in de buitenlucht kon worden gehouden. Terwijl de bezoekers zich verzamelden bij de blokhut, konden zij nog getuige zijn van de laatste fase van de training van het eerste elftal. Nadat de spelers opgefrist waren, kwamen zij ook die kant op. ASWH-verslaggever Joost Trouwborst, bekend van Atos RTV, was toen al gestart met het interview met Mels van Driel. De technische man gaf uitleg over het proces rond de samenstelling van de selectie. Hij roemde daarbij uiteraard ook de inbreng van de sponsoren. Van Driel liet weten tevreden te zijn met de groep die er staat.

  Daarna was het woord aan Rogier Veenstra. Als een volleerd presentator stelde de trainer zijn nieuwe selectie voor. Met een mengeling van voetbaltechnische aspecten en een humoristische kwinkslag liet Veenstra de oude bekenden de revue passeren, maar introduceerde hij ook de acht nieuwe gezichten. Hoewel, eigenlijk zeven, want Peter Verhoeve behoefde eigenlijk geen introductie meer. Natuurlijk vergat Veenstra ook de stafleden niet. Zijn presentatie was dusdanig duidelijk dat geen van de aanwezigen nog vragen had, waarna Joost Trouwborst het informele gedeelte van de avond startte met een door kleedkamer-DJ Sam van de Kreeke getipt muzieknummer.

  Onder het genot van een hapje en drankje werd vervolgens nog een tijdje nagepraat. De gezellige avond vloog daarom voorbij. Aan de enthousiaste reacties te horen, vond het aanwezige gezelschap - sponsors, bestuursleden, BC-leden én supporters - het erg leuk om op deze wijze een introductie van de nieuwe spelersgroep te krijgen. Uiteraard is een woord van dank aan het barpersoneel ook op zijn plaats. Op naar het volgende evenement!

  de Redactie