• Jeugdlid Kelsie van Noordende in TV-programma

 • De Evangelische Omroep (EO) heeft een programma gemaakt over tieners die dagelijks moeten leven met kanker. In 2020 is er al een seizoen gedraaid over dit onderwerp en nu volgt er een nieuw seizoen van het programma. Het programma heet "Hallo, ik heb kanker" en wordt wekelijks op zondag om 17.55 uur uitgezonden op NPO ZAPP. Komende zondag 9 januari start het nieuwe seizoen.

  In dit seizoen wordt o.a. een van onze ASWH leden gevolgd, Kelsie van Noordende. Kelsie is het afgelopen jaar getroffen door leukemie. Het gaat nu goed met haar en ze is al weer enige tijd bij ASWH aan het voetballen en een jeugdteam aan het trainen. Een aantal opnamen met Kelsie is gemaakt bij ASWH. Hieronder een stuk over de inhoud van het programma. Een lastig onderwerp, maar wel een realiteit die we onder ogen moeten zien.

  In een nieuw seizoen van het EO-programma "Hallo, ik heb kanker" delen vier tieners hun dagelijks leven met kanker.

  Met een vlogcamera leggen Kelsie, Rose, Olivier en Marleen de mooie en minder mooie momenten van hun leven vast. Nieuw dit seizoen is dat de serie begint en eindigt met een talkshow waarin zij elkaar ontmoeten en hun ervaringen uitwisselen. Daarnaast schrijft rapper Pjotr samen met de tieners een nieuwe versie van zijn hit 'Zonneschijn' en gaat EO-presentatrice Anne-Mar Zwart bij hen langs en stelt vragen die anderen niet durven te stellen. Hun eerlijke en openhartige verhalen zijn inspirerend en zetten aan tot nadenken. De tieners laten zien hoe je positief, hoopvol en veerkrachtig blijft ondanks moeilijke omstandigheden.

  Voor meer informatie over dit programma klik je op deze link.

  Redactie ASWH