UA
 • Komende zaterdag speelt ASWH thuis tegen Ter Leede. Dan is er natuurlijk weer een team van de week geselecteerd om de spelers te vergezellen naar het veld en in de rust strafschoppen te nemen op de reservedoelman. Deze keer is dat JO10-2. Tijd voor een nadere introductie van dit jeugdteam, geschreven door de enthousiaste begeleiders.

  Ons team bestaat uit:

  Jens van Wely

  Sem Kerkhof / Bram Haaksema / Pablo Groenenboom

  Jens de Vos

  Kyvano Bakker / Xavier van Vugt / Pim van de Poel

  De leiders zijn John Bakker en Ivo de Vos en zij krijgen hulp van de hulptrainers Gijs en Bas van Wely

  JO10-2 is een hecht team en gaat voor elkaar door het vuur. Hoog drukzetten en profiteren van de fouten van de tegenstanders is het doel.

  We spelen momenteel als enige tweede team in de JO10 hoofdklasse en hebben tot nu toe als JO10 nog geen enkele keer verloren. Van de laatste acht wedstrijden hebben we maar liefst zeven keer gewonnen en één keer gelijk gespeeld. In deze wedstrijden hebben we al 59 keer het doel weten te vinden.

  We hebben een vaste keeper en dat is Jens van Wely. Onze verdedigers zijn Sem, Bram en Pablo. Onze middenvelder is Jens de Vos en onze aanvallers zijn Kyvano, Xavier en Pim. Uiteraard wisselen ze weleens van plek.

  JO10-2 wenst het eerste van ASWH veel succes toe tegen Ter Leede en wij hopen op veel doelpunten voor ASWH natuurlijk. Zet hem op!

  de Redactie