UA
 • Komende zaterdag speelt ASWH thuis tegen ACV. Dan is er natuurlijk weer een team van de week geselecteerd om de spelers te vergezellen naar het veld en in de rust strafschoppen te nemen op de reservedoelman. Deze keer is dat JO10-3. Tijd voor een nadere introductie van dit jeugdteam, geschreven door de enthousiaste begeleiders.

  Team 10-3 is een energiek en enthousiast team dat pas sinds begin dit seizoen met elkaar samen speelt.

  We hebben geen vaste keeper maar onze Sameer (beter bekend als Samessi) is naast onze technische spits met een goed oog voor de goal en strakke passen, ook vaak een helft van de wedstrijd te vinden in het doel als keeper.

  Achterin speelt Sam, onze steun op die plek die de tegenstander geen kans geeft. Hij brengt rust in het team en met zijn overzicht en pass stuurt hij de spits op weg naar voren.

  Naast hem achterin staat onze rots Tamir, hier kom je niet zo maar langs. En als hij de kans heeft, schiet hij met een krachtige trap de ballen met een afstandsschot in de goal.

  Tim is de middenvelder/spits met de steekpassjes en geweldige schoten op doel. Geef hem geen kans want hij scoort.

  Sylvan is de energieke middenvelder/spits die nooit opgeeft. Onze man met de acties aan de bal, die zijn mannetje uitspeelt.

  Eén van onze twee dames is Mette. Ditis onze pitbull van het team, daarnaast loopt ze met haar snelheid de tegenstanders zoek.

  Onze andere dame is Elisa, één van de weinige spelers die met links net zo hard kan schieten als rechts.

  En dan nog onze Kyan, de linksbenige spits die op de linkerkant met zijn snelle acties de tegenstander het nakijken geeft.

  Roop en Dennis zijn de trotse trainers/leiders van dit team.   

  de Redactie