• Komende zaterdag speelt ASWH thuis tegen Barendrecht. Dan is er natuurlijk weer een team van de week geselecteerd om de spelers te vergezellen naar het veld en in de rust strafschoppen te nemen op de reservedoelman. Deze keer is dat JO11-1. Tijd voor een nadere introductie van dit jeugdteam, geschreven door de enthousiaste begeleiders.

  JO11-1: wat een topteam! Wekelijks spelen zij met veel plezier hun wedstrijden in de hoofdklasse. Zij deden dit jaar al drie keer mee voor de bovenste plaatsen, maar wisten nog geen kampioen te worden. Dat is dan ook zeker de doelstelling van deze toppers voor de komende periode.

  We zullen ze kort aan u voorstellen:

  Op het doel staat Roan van Dongen, alias de kat! Wat een reflexen heeft deze jongen. Ook meevoetballend zeer sterk. Zijn idool is Justin Bijlow, maar als hij zo doorgaat gaat hij die gewoon voorbij!

  Floris Pontier is onze rots in de branding. Enorm harde werker, verdedigend ijzersterk en hij heeft ook nog eens een schitterende trap in de benen. Raul Bernal Corchado geeft wat extra mediterraans temperament aan ons team. Vol passie speelt Raul zijn wedstrijden en menig doelnet is al gescheurd door zijn snoeiharde schot. Jermaine Mijnals is onze pitbull. Als hij zich eenmaal heeft vastgebeten in een tegenstander laat hij nooit meer los. IJzersterk in de duels en de aanvaller van de tegenpartij heeft nooit een makkelijke ochtend tegen deze strijder.

  Op het middenveld beschikt Mussa Hakla over een heerlijke techniek en draait menig tegenstander helemaal tureluurs. Voor zulke spelers komen ouders naar het stadion! Ward Hamwe is onze kleinste speler, maar zijn daden zijn groot. Regelmatig kleeft de bal als klitteband aan zijn schoen en weet deze mini Frenkie de Jong zijn ploegmaten altijd feilloos te bedienen. Manuel van der Pol is onze hardwerkende centrale middenvelder. Hij verzaakt nooit en blijft altijd maar strijden. Hij heeft een heerlijke linkerpoot en fungeert vaak als draaischijf van ons team.

  Baran Kandemir is werkelijk een plaag voor iedere verdediger. Is erg doelgericht en een week niet gescoord is een week niet gelachen voor deze spits. Dylano van Lint is een ouderwetste buitenspeler met krijt aan de schoenen. Deze behendige buitenspeler ontdoet zich wel heel makkelijk van zijn tegenstander en weet de bal dan ook nog vaak eens panklaar te leggen voor onze diepe spits. Jayden Mulbah is ons aanspeelpunt voorin. Soms zie je hem even niet, maar als het moet is hij altijd daar! Hij heeft een mooie individuele actie in huis en weet het net vaak op geweldige wijze te vinden.

  Onze trainer is Bas de Groot! Eén brok ervaring en bovendien gaan zijn jongens voor hem door het vuur. Onze leider is Philip Pontier die er iedere week weer voor zorgt dat onze jongens optimaal kunnen presteren!

  Dit team is super trots dat ze deze week extra in het zonnetje staan en zij zullen er alles aan doen om ASWH 1 aan een overwinning te helpen!

  de Redactie