• Komende zaterdag speelt ASWH thuis tegen Sportlust '46. Dan is er natuurlijk weer een team van de week geselecteerd om de spelers te vergezellen naar het veld en in de rust strafschoppen te nemen op de reservedoelman. Deze keer is dat JO11-4. Tijd voor een nadere introductie van dit jeugdteam, geschreven door de enthousiaste begeleiders.

  Ons team bestaat uit:

  1. Jessie (meisje) is onze panter in het doel. Als keepster zorgt zij voor de nodige reddingen en heeft zij al meerdere punten voor het team binnen gesleept. Met een goed schot stelt ze de aanval vaak in staat om gevaarlijk te worden.

  2. Quinten is het slot op de deur en is als laatste man loopt hij met zijn goede inzicht veel gaten dicht en geeft hij goed rugdekking aan de andere verdedigers. 

  3. Stef is de enige linkspoot van het team. Vanaf de linkerkant maakt hij menig rechtsbuiten het leven zuur tijdens onze wedstrijden. Een echte linksback die graag in balbezit direct het spel vooruit probeert te vinden

  4. Kyano is op de rechterflank onze spijkerharde rechtsback. Kort op zijn tegenstander staan en doorverdedigen zijn voor Kyano geen vreemde taken. Kyano kan je als verdediger om een taak sturen. 

  5. Rijk. Onze kleinste gladiator van het team, maar wel eentje met pit en een leuke dribbel. Als middenvelder sleurt en strijdt hij wekelijks met de tegenstanders in de goede manier van het woord uiteraard.

  6. Levi is de krachtige sloper van het middenveld. Hij schroomt de duels niet en komt regelmatig met een vies tenue van het veld. Een echte box 2 box speler die veel vuile meters loopt.

  7. Tim is aan de linkerkant een echte tandem met Stef. De snelheid van Tim is niet onopgemerkt gebleven. De meeste van Tims tegenstanders kennen hem dan ook alleen maar van de achterkant. Want als Tim gaat lopen haal je hem niet meer in.

  8. Bram is de sierlijkste voetballer van het team. Een prachtige slalom en een goed schot maken Bram ook een van de smaakmakers van dit team. Een echte groeibriljant!

  9. Henrik is de goaltjesdief van het team. Een echte spits die als hij de bal krijgt maar 1 doel voor ogen heeft. En dat is zo snel als mogelijk de kortste weg naar de goal te begaan. Om vanuit daar maar weer eens de bal door het net te jagen.

  de Redactie