• JO11-5 is team van de week!

 • Komende zaterdag speelt ASWH thuis tegen Hoek. Dan is er natuurlijk weer een team van de week geselecteerd om de spelers te vergezellen naar het veld en in de rust strafschoppen te nemen op de reservedoelman. Deze keer is dat JO11-5. Tijd voor een nadere introductie van dit jeugdteam, geschreven door de enthousiaste begeleiders.

  Dit topteam staat onder leiding van de enthousiaste trainers Stefan & Jaap en leider Jasper. De JO11-5 wordt gesponsord door Verbaas & Zn dakdekking, Letselschade.com en skibaan Portes du Ski. Door deze sponsors komt dit team altijd goed voor de dag.

  Dit super fanatieke team bestaat uit de volgende spelers: Benjamin Bol, Yurre van Bosveld Heinsius, Julian Cats, Liam de Jong, Mila Kleijnendorst, Levi van Lieburg, Niels Maarschalkerwaard, Jamie Nouwens, Ayushmaan Ramcharan & Ruben Verbaas

  Het team is een samenstelling van de oude JO10-5 en JO10-6. Even wennen, zou je denken... maar dit team staat op het veld alsof ze al jaren met elkaar voetballen! Plezier met elkaar, een gezonde dosis fanatisme en een goede drive om te winnen. En dat laatste lukt tot nu toe aardig. Met 12 punten uit 4 wedstrijden staan ze bovenaan. Zal het dan toch te maken hebben met de pakkende yell "Banaan banaan banaan we gaan er tegenaan, meloen meloen meloen we worden kampioen!!"?!

  Na een paar wedstrijden zijn ook de posities op het veld duidelijk. In het doel (met nr 1) Benjamin; staat als een huis en is niet bang om zijn doel uit te komen. En hij houdt zijn verdediging altijd scherp. Centraal achterin (met nr 2) staat Ruben; oog voor de bal, houdt goed overzicht en is niet bang om een duel aan te gaan. Zijn tegenstanders vaak wel… Linksachter (met nr 3) Yurre; een sterke verdediger met veel snelheid die graag opschuift naar het middenveld en ook al aardig wat doelpunten op zijn naam heeft staan.
  Rechtsachter (met nr 4) staat Mila; de enige meid in ons team en die heeft met recht girlpower. Zie daar maar eens voorbij te komen als tegenstander.
   
  Als aanvallende middenvelder (met nr 5) hebben we Levi; waar je ook kijkt, Levi is altijd in de buurt van de aanval en weet geregeld het doel te vinden. Als centrale middenvelder (met nr 6) hebben we Niels; de kleinste van het veld maar super snel. Even knipperen met je ogen en hij is je voorbij. Van zijn voet komen de mooiste voorzetten. Op het middenveld rechts (met nr 7), maar op alle flanken inzetbaar Julian; een florerende middenvelder die de weg naar voren goed weet te vinden en rust weet te bewaren.
  Onze andere aanvallende middenvelder (met nr 8) is Jamie; altijd op zoek naar actie en met zijn harde schot laat hij menig keeper kansloos.
   
  Onze spits Liam (met nummer 9) heeft een tomeloze inzet en een krachtig schot waarmee hij ook van een afstand gevaarlijk is.
  En tot slot (met nr 10) Ayushmaan; onze panna specialist die op alle flanken inzetbaar is. Elke wedstrijd komen er meerdere technische hoogstandjes voorbij.

  Deze toppers zijn super enthousiast om team van de week te zijn!
   
  de Redactie