• JO8-2 is team van de week!

 • Komende zaterdag speelt ASWH thuis tegen VVOG. Dan is er natuurlijk weer een team van de week geselecteerd om de spelers te vergezellen naar het veld en in de rust strafschoppen te nemen op de reservedoelman. Deze keer is dat JO8-2. Tijd voor een nadere introductie van dit jeugdteam, geschreven door de enthousiaste begeleiders.

  De JO8-2 bestaat uit:

  Jens:
  Onze stoere verdediger die zorgt dat er geen bal langs hem komt. Daarnaast maakt hij vaak zijn dribbels in het middenveld. Samen met z’n maatje Valon zorgt hij voor het slot op de deur.

  Valon:
  Onze enige echte laatste man, die weet hoe hij een mannetje moet passeren maar ook een rots in de verdediging is. Staat vaak op de goede plek en zorgt dat bijna elke aanval gestopt wordt.

  Fionn:
  Alias de loper en een echte goalen maker zoals hij dat zelf zegt! Loopt van de aanval tot aan de verdediging en vice versa! Zodra hij een mannetje heeft laat hij die niet meer los.

  Luuk:
  Onze spelmaker van het team! Heerst en verdeelt op het middenveld. Heeft een goed schot en een goede pass! Helpt zowel de verdediging maar stuurt ook vaak onze aanvallers op pad.

  Vince:
  Onze winger van het elftal. Is snel op de eerste meters en kan zowel in de aanval als het middenveld z’n mannetje staan! Hij ziet er rustig uit maar eenmaal in het veld is hij niet te houden.

  Milan:
  Onze aanvallende middenvelder en aanvaller. Deze jongen zet je niet zomaar opzij en geeft nooit op! Pakt zijn doelpunten mee maar helpt het team ook in verdedigend opzicht!

  Jayson:
  Een echte spits die een neusje heeft voor de goal! Scoort makkelijk en is altijd in om met zijn dribbels de tegenstander gek te maken. Draait ook zeker zijn hand niet om voor andere taken in het veld.

  Lennon:
  Klein van stuk maar een rappe aanvaller. Laat je niet verrassen door zijn lengte want hij is er zo vandoor met de bal. Met een pass zet hij een teamgenoot voor de goal of schiet hij de bal langs de keeper.

  de Redactie