• Komende zaterdag speelt ASWH thuis tegen SteDoCo. Dan is er natuurlijk weer een team van de week geselecteerd om de spelers te vergezellen naar het veld en in de rust strafschoppen te nemen op de reservedoelman. Deze keer is dat JO8-3. Tijd voor een nadere introductie van dit jeugdteam, geschreven door de enthousiaste begeleiders.

  J08-3 is een topteam wat zelfs een klasse hoger is gaan spelen, omdat ze het zo goed doen. We zullen ze in het kort voorstellen:

  Dani staat als een boom in het doel van de J08-3. Hij beschikt over een ijzersterke trap; met windje mee zit de bal zo in het doel van de tegenstander! Het team kan altijd op Dani rekenen.
  Aaron is de 'geheime kracht' van het team, zoals het team het zegt. Hij is supersnel en is al meerdere keren trefzeker geweest! Hij is misschien klein van stuk maar groot in zijn daden.
  Amir is een zeer gedreven middenvelder/spits en de topscorer van het team; een wedstrijd niet gescoord is een dag niet geleefd. Hij vindt het leuk om een doelpunt uitbundig te vieren met het team.
  Daniel is een harde werker, super sterk in het verdedigen en heeft een schitterende trap in de benen. Hij weet vaak op goede wijze de spitsen te vinden!
  Lars is als spits en op het middenveld te vinden. Hij blijft altijd strijden in de duels en de tegenstander heeft nooit een makkelijke ochtend als ze Lars tegen komen! Al helemaal niet als er patatjes beloofd worden: dan is hij trefzeker!
  Gio is onze alles kunner, hij zou met gemak het tv-programma winnen! Hij is overal inzetbaar en ook wel bekend als 'de clown' in het team. Hij goochelt er ook vaak een doelpunt in!
  Raf is naast een superverdediger onze 2de keeper want ook dit kan hij goed! Hij is een plaag voor iedere tegenstander. Vol passie gaat hij de duels aan! Zijn bril zet hij maar niet meer op; scherven brengen wel geluk, maar iedere keer een nieuwe bril halen vond zijn vader niet leuk
  Bram is onze topverdediger: Maldini is er niks bij! Niemand komt zomaar voorbij Bram, hij is een echte pitbull die zich vast bijt in de tegenstander!
  Xavi kom je soms op het middenveld tegen maar ook in de verdediging. Hij heeft goede individuele acties in huis en laat de tegenstander zo tollen! Deze goedlachse teamplayer is een echte gangmaker!
  Onze trainer is Arjan: in weer en wind staat hij aan het veld om de jongens te coachen. Soms krijgt hij hartkloppingen als het vizier even niet op scherp staat van het team, maar gelukkig komt het altijd goed. Hij helpt de jongens naar de overwinningen!
  Het team vindt het leuk om deze week in het zonnetje te staan.

  Wij wensen JO8-3 uiteraard veel plezier!

  de Redactie