UA
 • Komende zaterdag speelt ASWH thuis tegen Excelsior '31. Dan is er natuurlijk weer een team van de week geselecteerd om de spelers te vergezellen naar het veld en in de rust strafschoppen te nemen op de reservedoelman. Deze keer is dat JO9-4. Tijd voor een nadere introductie van dit jeugdteam, geschreven door de enthousiaste begeleiders.

  Ons team JO9-4 is een super tof team!

  Dat horen wij de spelers vaak zeggen. Het plezier van de spelers is te zien, ze gaan goed met elkaar om en iedereen heeft plezier in het voetbal en zeker om te komen trainen. Er wordt bijna geen training overgeslagen. Het is volgens de trainers dan ook een gezellig team met elkaar en de ouders zijn dan ook vaak met velen aanwezig en daar zijn de spelers dan ook heel blij mee.
  Wie maken dit team tot een super tof team? Maak kennis met de jongens;

  De vaste keeper is Sepp Treure
  Hij heeft goed oog voor de bal en kan snel schakelen. Hij maakt de kans op een tegendoelpunt zo klein mogelijk.

  In de verdediging staan;
  Delano Mikhout
  Hij geeft de tegenstander geen kans tot scoren. Hij houdt overzicht voor zichzelf en weet op het juiste moment de bal te onderscheppen.
  Max Folkers.
  Daar kom je niet zomaar langs. Hij kent geen grenzen en zal door weer en wind strijden. Als hij de kans heeft, schiet hij zeker op het doel.
  Benjamin vd Graaf. Hij heeft altijd een energieke en positieve houding in het team. Hij weet zijn teamgenoten te coachen en doelpunten te voorkomen.
  Ean Keeven. Hij is een fysieke speler die plezier heeft in het ongedwongen voetbal. Hij komt met plezier naar de trainingen. In de wedstrijd heeft hij één doel en dat is winnen!

  Sepp Kreukniet is een hard werkende middenvelder. Staat bekend om zijn snoeiharde schoten op het doel. Hij geeft alles om met winst van het veld te gaan. Geef hem geen kans want hij scoort!

  De Aanvallers zijn;
  Cas Matla is doelgericht. Zorgt voor een goede opbouw naar het doel toe. Waagt altijd wel een kans op het doel en voor je het weet scoort hij.
  Luca Abels en Djevi van 't Noordende zijn behendige en snelle aanvallers. Deze jongens zijn goed om de bal in bezit te houden en spelen de tegenstanders zo uit. Ze hebben een goed samenspel, de een vraagt een terugspeelbal waarop de ander de opbouw maakt tot direct te scoren. Doelpunt!!

  De trainers Richard van 't Noordende en Henk Kreukniet kunnen altijd op steun en assistentie van Ronald vd Graaf en Marco Mikhout rekenen. Zij zien dat er veel plezier is in het voetbal en ook ondanks af en toe een verloren wedstrijd, dat hoort er ook bij.
  Goed blijven trainen en plezier houden in het voetbal, dat is één van de belangrijkste dingen om later goed te presteren.

  de Redactie