UA
 • Komende zaterdag speelt ASWH thuis tegen Sparta Nijkerk. Dan is er natuurlijk weer een team van de week geselecteerd om de spelers te vergezellen naar het veld en in de rust strafschoppen te nemen op de reservedoelman. Deze keer is dat JO9-5. Tijd voor een nadere introductie van dit jeugdteam, geschreven door de enthousiaste begeleiders.

  Sinds twee seizoenen vormen onze jongens een geweldig team. Onder leiding van Ad (trainer) en Chris (leider) en heel veel aanmoedigende enthousiaste ouders, die de jongens elke wedstrijd naar het juiste doel loodsen.

  Dit doen wij met veel plezier, maar dit kunnen wij natuurlijk niet zonder:

  Tyson, onze onvermoeibare pitbull die elke bal afpakt en alle problemen oplost, Martijn de technische middenvelder met een winnaarsmentaliteit om vervolgens Armaan onze flamboyante linksbuiten met Ronaldo te vergelijken na een goal.

  Gaan we door met Niek de dappere dribbelaar met een neusje voor de goal, die bijgestaan wordt door Noah de topscorer van dit seizoen en elke keeper laat vissen en zodra de bal weer wordt ingeschoten door onze Jort de fanatieke alleskunner die je herkent aan zijn nieuwe knalgele keeperstenue.

  Hij passt die door naar Noud de sluwe verdediger die elk team wenst en wie heeft Aldemar met trukendoos die alleen helaas dit seizoen veel pech heeft en natuurlijk Kay de kuitenbijter die je niet tegen wilt komen en net zoals iedereen in ons gezellige mannenteam nooit opgeeft!

  de Redactie