UA
  • Opnieuw valt er positief nieuws te melden over de selectiesamenstelling voor het seizoen 2024/25. De technische commisie van ASWH heeft namelijk overeenstemming bereikt met Joey van Gennip over zijn komst naar sportpark Schildman. Daarmee is de selectie voor komend seizoen in principe compleet.

    De 21-jarige Van Gennip komt over van FC Dordrecht, waar hij al jaren in de jeugdopleiding speelde en ook regelmatig mocht aansluiten bij het eerste elftal. Hij kan op meerdere aanvallende posities uit de voeten. Bij FC Dordrecht kwam Van Gennip vooral als nummer tien of rechtsbuiten in actie. Mede door die veelzijdigheid zag de TC van ASWH de talentvolle Dordtenaar graag komen. In de afgelopen drie jaar werden al regelmatig gesprekken met hem gevoerd, toen nog zonder dat het resulteerde in een overgang. Nu is dat wel het geval.

    Van Gennip zelf is ook blij met zijn overstap: ,,Ik volg ASWH al een lange tijd en kreeg een goed gevoel bij de gesprekken. Persoonlijk hoop ik mij hier als voetballer goed door te blijven ontwikkelen. Ik heb nu al zin in het nieuwe seizoen en kijk er naar uit om met het team een mooie prestatie neer te zetten in de derde divisie!" Door zijn komst is de groep waarmee trainer Roy Brinkman en zijn staf over anderhalve week aan de voorbereiding starten nu rond.

    Wij heten Joey van harte welkom bij onze vereniging en wensen hem veel succes en plezier bij ASWH!

    de Redactie

  • Joey van Gennip in tenue van FC Dordrecht (foto: FC Dordrecht)