• Kaartwissel Feestavond ASWH 90 jaar 25 juni, loten te koop rond ASWH - Katwijk!

  6 mei 2022
 • Op zaterdag 25 juni is het eindelijk zover: de ASWH 90 jaar Feestavond! Met de Wannebiezz en B-RED DJ Patrick wordt dit een niet te missen afsluiting van het seizoen. Tevens worden die avond de winnaars van de grote ASWH 90 jaar loterij bekend gemaakt.

  LET OP: Kaarten gekocht voor de feestavond in 2020 zijn nog steeds geldig voor 25 juni, echter is hiervoor wel een kleine actie benodigd. We verzoeken de entreekaarten op te zoeken en deze om te wisselen voor een entreekaart voor 25 juni. Dit kan vanaf komende zaterdag aan de bar in de ASWH kantine.

  Ben je verhinderd op 25 juni, is het mogelijk je entreekaart in te leveren en ontvang je de entreeprijs terug. Mocht je nog entreekaarten willen kopen, er is nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

  Loten zijn vanaf zaterdag ook weer verkrijgbaar aan de bar. In de loterij maak je kans op 15 fantastische prijzen waaronder een voetbalreis, scooter, fietsen, etc. Of je kan je loten bestellen door een mail te sturen naar bestuur@aswh.nl. 

  Ook rond de wedstrijd van ASWH 1 tegen Katwijk van morgen worden er na de wedstrijd loten verkocht door Petra en Lilian.

  Noteer ook zaterdag 28 mei in de agenda! Na de wedstrijd tegen Noordwijk hebben we zanger Roy Oostweegel geboekt voor de gezellige 3e helft en is de kantine langer geopend.

  Commissie ASWH 90 jaar