• Kledingpakket ASWH

 • ASWH-tenue

  Ook ASWH krijgt te maken met vertraagde levertijden van het kledingpakket. Zoals bij veel verenigingen of andere bedrijfstakken wordt het steeds lastiger om op tijd je materialen geleverd te krijgen. De reden hiervan horen we dagelijks op de tv en radio.

  Alle of toch veel profteams, BVO's en amateurverenigingen hebben deze problemen en zelfs de selectie kampt er momenteel mee. Dat betekent voor ASWH dat we niet eerder dan in de week van 12/9 de kleding zullen kunnen uitdelen. Dat betekent ook dat we dus niet de nieuwe tenues hebben voordat er (oefen)wedstrijden gespeeld gaan worden. Voor de nieuwkomers betekent dat misschien dan ook dat ze nog geen tenue hebben.

  Helaas heb ik ook geen voorraad meer liggen van afgelopen seizoen in de jeugdmaten. Bij deze het verzoek om binnen het team af te stemmen of iemand nog een shirt van een vorig seizoen heeft om onze nieuwkomers te helpen totdat we de nieuwe tenues binnen hebben. Eventueel kunnen die shirts ook bij de shop ingeleverd worden en dan zal het vanuit de shop verdeeld worden onder de nieuwkomers. Het betreft hier voornamelijk de maten 128, 140, 152 en 164.

  De shirts voor komend seizoen zijn voorzien van een andere rugsponsor en moeten dus allemaal vervangen worden. Het model shirt is gelijk aan de afgelopen jaren. Om een snelle uitlevering van de nieuwe tenues te kunnen realiseren, gaan we het volgende doen.

  Per jeugdteam de maten doorgeven van de spelers. Als het huidige shirt te klein is een maat groter doorgeven. Als het shirt nog goed is dan graag dezelfde maat opgeven.

  Graag de juiste maten opgeven en niet op de groei. Voor volgend seizoen is er weer een nieuw tenue. Bij twijfel en nieuwkomers kan er gepast worden.

  Voor de senioren is dit de snelste optie. Je weet welke maat je hebt en of je in het afgelopen jaar een maatje kleiner of groter bent gaan wonen. Geef per team je maat op en ik zet het klaar. Bij twijfel passen.

  Keeperskleding

  Het zal zo moeten zijn. Is het tenue voor de keeper altijd later, dit jaar is het al binnen.

  Woensdag 31/8 en zaterdagochtend 3/9 is het mogelijk voor de teams met een vaste keeper - let op: vaste keeper! - om het shirt te passen. Het is een blanco shirt en moet dus nog voorzien worden van de rugsponsor en het ASWH-logo. Ik doe mijn best om dat dan de volgende week geregeld te hebben.

  Voor de teams die geen vaste keeper hebben, zoals bijvoorbeeld bij de JO8, reserveer ik een shirt op basis van de gemiddelde maat van de uitgedeelde spelerstenues.

  Woensdagavond 31 augustus tussen 18.30-20.00 uur

  Zaterdagochtend 3 september tussen 08.30-12.30 uur

  Ik hoop op jullie begrip en medewerking.

  Alvast bedankt.

  Ruud Verrijp,

  ASWH Shop.