• Knap herstel ASWH onder 23

 • Een strijdend ASWH heeft zich op knappe wijze gerevancheerd voor de slechte uitbeurt tegen HHC Hardenberg. Tegen OJC Rosmalen behaalde het elftal van trainer Mark Schreurs een verdiende driepunter, 4-2.

  Sam

  Een gedecideerd startend ASWH nam al vroeg de leiding. Jano Vanderbos was de aangever en Sam van Veen de afmaker. De 2-0 hing weliswaar constant in de lucht, maar tikte telkens niet het vijandelijke net aan. Het vrij onverwachte deksel op de neus bleek dientengevolge de 1-1 van de Brabanders.
  Een knappe treffer van Vanderbos, op aangeven van Ray Versluis, bracht het soms frivool combinerende ASWH weer verdiend op voorsprong. Die werd vlak voor rust ook nog eens uitgediept tot een welkome 3-1. Versluis speelde zich handig vrij en bediende Van Veen die zijn 2e treffer van de middag binnen pegelde, 3-1.

  Jesper
  In de tweede rondgang sloot OJC toch weer snel aan. Een vrije trap van behoorlijke afstand kon niet worden gekeerd door de overigens goed keepende doelman Twan Bakker. Kort hierna kreeg ASWH een pittige domper te verwerken toen Ousmane Souare een oliedomme rode kaart pakte.
  Met tien spelers moest de thuisclub zodoende nog een lange weg gaan om de driepunter veilig te stellen. De zwoegende Jesper Vlok zorgde voor opluchting door in de laatste minuut, na opnieuw een assist van Versluis, de 4-2 eindstand vast te zetten. Een mooie teamprestatie derhalve.

  DVS ’33
  Aanstaande zaterdag speelt ASWH onder 23 weer een thuiswedstrijd tegen. Koploper DVS '33 Ermelo komt dan naar Schildman.
  Aanvang 12.00 uur.

  Pim Bosch