• Zaterdag 24 september is het laatste moment om foto's te maken. Ben je niet geweest, dan sta je er niet in! Is het hele team niet geweest, dan staat het hele team er niet in. De laatste sessie is tussen 08.00 – 12.00 uur. Daarna moet alles vrijgemaakt worden voor de wedstrijd ASWH – GVVV.

  Er zijn niet zoveel teams meer die op de foto moeten en van een aantal teams ontbreken er spelers. Kom zoveel mogelijk als team naar het sponsorhome. Dit is makkelijker voor de fotograaf en de persoon die de fotonummers noteert. Kom in je ASWH-wedstrijdshirt. Trainers in trainingsjasje of polo. Heb je dat nog niet, dan ligt er wel wat om te lenen voor de foto.

  De volgende teams worden zaterdag verwacht of de ontbrekende spelers uit teams die al geweest zijn.

  JO9-1

  JO10-1

  JO10-3

  JO10-4

  JO11-5

  JO13-1

  JO15-3 aantal spelers

  JO15-4

  JO15-5 aantal spelers

  JO17-2 aantal spelers

  JO17-3

  JO17-5 aantal spelers

  MO13-1

  MO15-1

  MO17-1 paar speelsters

  Walking Football  aantal spelers.

  AVG

  Voor de duidelijkheid nog even dit over het punt AVG. Bij het op de foto gaan, wordt automatisch akkoord gegeven om de foto te gebruiken voor de voetbalplaatsjes actie van de JUMBO. Indien dit niet gewenst is, dan graag doorgeven aan projecten@aswh.nl . Naam en team is dan wel noodzakelijk om door te geven.

  Indien het niet gewenst is dat er een foto gemaakt wordt voor deze actie, dan graag niet naar de fotosessies komen om een foto te maken. De foto's worden alleen voor deze actie gebruikt en zullen nergens anders voor gebruikt worden.

  Bovenstaande geldt ook voor de eerdere fotosessie van afgelopen zaterdag 17 september en woensdag 21 september

  Tot foto!

  Ruud Verrijp