UA
  • De technische commissie van ASWH is momenteel bezig om de laatste hand te leggen aan de selectie voor het seizoen 2024/25. Inmiddels kan worden gemeld dat trainer Roy Brinkman in de derde divisie kan rekenen op Luis Pedro. Hij bereikte overeenstemming met de TC over een langer verblijf op sportpark Schildman.

    De 32-jarige Luis Pedro da Silva Ferreira, zoals hij voluit heet, sloot in januari 2023 aan bij ASWH na een avontuur in Bulgarije. De ervaren verdediger toonde toen direct zijn defensieve kwaliteiten. In deze jaargang is de oud-prof niet altijd basisspeler, maar wel van grote waarde geweest in de race richting het kampioenschap. Als er een voorsprong over de streep moest worden getrokken of een spits moest worden uitgeschakeld, kon de trainer altijd met succes een beroep doen op Pedro. Ook in de groep is hij met zijn ervaring heel belangrijk. Zeker op een niveau hoger is dat zeer waardevol.

    Zowel de TC als de staf wilde dan ook graag met Pedro door. Zelf heeft hij ook de keuze gemaakt om bij ASWH te blijven, waardoor het verdedigende deel van de selectie zeer goed op orde is. Wij wensen Luis vast veel succes en plezier in het nieuwe seizoen en natuurlijk de laatste weken van deze jaargang.

    de Redactie

  • Luis Pedro houdt zicht op de bal in duel met een speler van Nieuwenhoorn (foto: Voetbalfoto's Tuinfort)