• Na afloop van de wedstrijd van het 1e elftal hebben afgelopen zaterdag Miranda van Vugt en Lianne Pruijsen afscheid genomen als gastvrouw in het sponsorhome. Zij vonden allebei dat de tijd gekomen is om met hun vrijwilligerswerk voor de vereniging te stoppen.
  Een dikke 25 jaar heeft Miranda er als gastvrouw op zitten. Met veel plezier kijkt zij daar op terug. In die periode heeft zij heel veel bekende en onbekende mensen als gast mogen begroeten. Ook heeft zij alle ups meegemaakt van het 1e elftal. Dat waren de jaren rond 2005 toen ASWH landskampioen werd en het sponsorhome uitpuilde van de sponsors en de vele gasten. Ook de wedstrijden tegen Feyenoord waren hoogtepunten voor haar. Vele beroemdheden heeft zij zien komen en gaan.
  De huidige tijd, de downs, is wel even anders. Degradaties trekken minder gasten en sponsors. Dus de laatste paar jaren is het wat stiller geworden voor de gastvrouwen.
  De echtgenoot van Miranda, Marco, was zo'n 10 jaar teammanager van het 1e elftal. Miranda ondersteunde hem daarbij door voor uitwedstrijden altijd het broodjespakket voor de spelers klaar te maken. Ook was zij een vertrouwd gezicht bij uitwedstrijden en in de bestuurskamer van de tegenpartij. We zullen haar gaan missen en het zal wennen zijn zonder Miranda.

  Lianne heeft een 'dienstverband' vanaf 2000. Zij was jarenlang bij thuiswedstrijden de begeleidster van de pupil van de week. Zij nodigde de betreffende pupil uit en ontving hem of haar met de ouders op zaterdag in het sponsorhome. Soms werd zij overvallen door de gehele familie van de pupil die het zo geweldig vonden dan hun broer of zusje of kleinkind tot pupil van de week was gekozen. Er zijn redelijk veel trotse opa's voorbij gekomen die zelf ook bij ASWH gevoetbald hebben, jarenlang niet bij ASWH waren geweest en nu geconfronteerd werden met een heel andere club dan die zij ooit verlaten hadden. Met veel plezier heeft Lianne dit werk gedaan, zij zag hoe gelukkig die kinderen er van werden. De aftrap mogen doen en in de dug-out bij de spelers en na afloop nog wat drinken en eten in het sponsorhome. Lianne was er geknipt voor om deze vrijwilligersbaan te doen.
  Vijf jaar geleden is Lianne ook toegetreden tot het team van gastvrouwen. Dit werk heeft zij ook met heel veel plezier gedaan.

  Beide dames werden door John Middendorp (voorzitter) in de bloemen gezet als dank voor hun vrijwilligerswerk voor ASWH.

  de Redactie