• De jeugdige formatie van trainer Ed Ridderhof bleef ook in het vijfde competitieduel ongeslagen. Het duurde lang voordat de eerste bres in de hechte, compact spelende defensie van tegenstander Oliveo werd geslagen. Hoewel met name in de tweede acte de druk groter en groter werd, bleven de bezoekers toch redelijk gemakkelijk overeind en bij een enkele gecreĆ«erde grote kans toonde de Oliveo-doelman zijn talentvolle kwaliteiten.

Pas diep in de tweede helft moest hij het antwoord schuldig blijven op een heerlijke, direct genomen vrije trap van de na rust opgedraafde Samuel van der Velden, 1-0. Een andere invaller, Duuk Schiereck, diepte de score verder uit tot de 2-0 eindstand. Bo Blinker en de hard werkende Tayfun Karaca brachten Duuk kort daarvoor combinerend in stelling.

Komende zaterdag staat het uitduel tegen de als nummer twee geklasseerde Samenwerking Senioren Afdeling FC Skillz Wateringse Veld (kortweg FC Skilzz) op het programma. Het verschil in punten bedraagt vier in het voordeel van ASWH.