UA
 • Na diverse jaren hoofdsponsor te zijn geweest neemt Jordex afscheid van ASWH als hoofdsponsor. Voor nu bedanken wij Jordex natuurlijk voor de jarenlange samenwerking met ASWH. Voor ASWH betekende dat wel dat er werk aan de winkel was. Op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor!

  Geen eenvoudige klus, maar zoals altijd bij ASWH geen probleem, maar wel een mooie nieuwe uitdaging. Inmiddels kunnen we mededelen dat we, na diverse gesprekken met een aantal partijen, een nieuwe hoofdsponsor gecontracteerd hebben. Voor de komende drie jaar zal dat een combinatie zijn van de volgende partijen:

  KOOLMEES METAL GROUP van Remco Koolmees en
  TRANSAFE van Marcel Kind en Christiaan Heuvelman.

  Beide heren zijn al enige tijd actief bij ASWH en dus geen onbekenden. Remco is actief als Topjeugdsponsor/trainer en Marcel als Topsponsor van ASWH. In de komende tijd zullen wij uitgebreid aandacht besteden aan het nieuwe hoofdsponsorschap van Remco en Marcel.

  Voor nu bedanken wij de heren voor het vertrouwen in ASWH en het gezamenlijke plan om te werken aan een langdurige relatie en zodoende een stabiele basis te creƫren voor de toekomst.

  Ruud Verrijp

  BusinessClub ASWH