• Dat Marnix de nieuwe jeugdvoorzitter is, dat weet iedereen wel ondertussen. Echter, Marnix gaat het natuurlijk niet alleen doen. Er zijn inmiddels een aantal vrijwilligers bereid gevonden om wat taken op te pakken binnen de jeugdcommissie.

 • Martijn Bakker
  Ik ben 41 jaar oud, getrouwd en heb 2 kinderen van 7 en 3 jaar oud. De oudste zit in JO9 en de jongste kan niet wachten om bij ASWH te starten.

  In mijn jeugd ben ik gek geworden van het voetbalspelletje en gestart met voetballen bij een vereniging in Kinderdijk. Na de verhuizing naar Hendrik-Ido-Ambacht en de geboorte van onze 2 jongens is gelukkig de passie voor het voetbal weer begonnen. Sinds 2020 ben ik dan ook als trainer betrokken geraakt bij de JO7. De passie is in 2022 uitgebreid met een rol voor de JO8 als Talent Herkenning en Ontwikkeling (THEO) en ondersteunde ik daarbij ook de coördinator van deze lijn. In deze tijd heb ik veel mooie dingen gezien binnen de club, maar ook onderwerpen die verbetering behoeven. Daarom ben ik blij dat ik Marnix kan helpen binnen de nieuwe jeugdcommissie als algemeen lid. Ik denk dat we samen met deze commissie de jeugd en de club naar een nog hoger niveau kunnen tillen.

 • Chantal Rijsdijk
  Mijn naam is Chantal Rijsdijk, ik ben 38 jaar en woon samen met mijn partner en 2 kinderen. Ik ben werkzaam in het IJssellandziekenhuis als apothekersassistente. In mijn vrije tijd sport ik graag hardlopen en cardioboksen zijn favoriet. Met twee sportende kinderen ben ik ook vaak te vinden op de tennis en voetbalvelden. In de zomervakantie zag ik de oproep voorbijkomen dat ASWH opzoek was naar vrijwilligers voor het jeugdbestuur. Meteen heb ik een mail gestuurd met de vraag of ik wat zou kunnen betekenen binnen het bestuur.

  Onze zoon gaat vanaf dit seizoen 3x per week voetballen bij ASWH en ik wil graag mijn hulp aanbieden. Een sportclub kan niet voorbestaan zonder vrijwilligers. Al snel kreeg ik reactie en zat ik rond de tafel met Marnix en Marjan. Na een goed gesprek ben ik benoemd tot secretaris van het jeugdbestuur. Ik heb er erg veel zin in en hoop dat we met elkaar een voetbalseizoen van gaan maken.

 • Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze jeugd de aandacht krijgt die het verdient. Daarom willen we ook inzetten op een stukje PR. Hiervoor hebben Salima Allali bereid gevonden om dit te gaan coördineren. Zij zal zich binnenkort ook even voorstellen. Maar onder haar vleugels hebben we nog twee kanjers bereid gevonden om foto’s te maken en bijpassende stukjes te schrijven voor op de website en onze socials. Hieronder deze kanjers zodat jullie weten wie jullie langs de lijn kunnen gaan verwachten.

 • Lotte en Nino
  Mijn naam is Nino en ik ben 25 jaar. Ik werk doordeweeks als ICT’er en mijn hobby is foto’s maken. Waarom ik voor de jeugd wat ga doen? Het lijkt me leuk om de jeugd te promoten en zo meer promotie te krijgen voor de club.

  Mijn naam is Lotte, ik ben 19 jaar en loop sinds mijn 10e al bij ASWH rond. Ik ben begonnen met het voetballen en na een aantal jaar ben ik ook gaan fluiten en heb ik keuken werkzaamheden gedaan in de kantine. Ik mis de aanwezigheid bij ASWH toch wel een beetje en heb daarom besloten om samen met mijn vriend Nino het stukje social media onder de loep te nemen. Nino maakt de foto’s en ik zal ze publiceren.

 • De redactie