ASWH
Jordy van de Corput speler van het jaar 2012/13
9 juni, 2013

Ook in het afgelopen seizoen hebben diverse kritische ASWH-rapporteurs op verzoek van de supportersclub de prestaties van de spelers van het eerste elftal beoordeeld. Wekelijks leverde dit, na een heel proces van wikken en wegen, een groot aantal cijfers op. Die zijn door Cees van Heeren allemaal verwerkt. Een flinke klus, maar uiteindelijk is daar een eindklassement uit naar voren gekomen.

Gisteravond in de kantine maakte Bas Lagendijk, de voorzitter van de supportersclub, bekend wie over het seizoen 2012/13 het best gepresteerd heeft. Dit bleek doelman Jordy van de Corput te zijn. Hij mocht de wisselbeker in ontvangst nemen. Ook in het seizoen 2010/11 was Jordy al de beste en stond de grote bokaal al een jaar op zijn schoorsteen. Vorig seizoen eindigde hij als tweede.

Van de Corput bleef Mels van Driel, de winnaar van vorig seizoen, voor. Van Driel werd nu tweede. Bas van Stokkom maakte het podium vol. De verdediger eiste de derde plaats voor zich op. De totale eindstand, zoals Cees van Heeren die heeft berekend, volgt later nog. Jordy, gefeliciteerd met deze mooie prestatie!

de Redactie

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft