ASWH
ASWH TV zoekt hulp
10 april, 2019
In het seizoen 2013/14 deed ASWH TV de intrede bij onze vereniging. Dit gebeurde dankzij de inspanningen van Kevin Bouman, die destijds begon met het filmen van wedstrijden voor ASWH 1. In eerste instantie als hulpmiddel voor de technische staf, die de beelden gebruikt als analysemateriaal. Al snel besloot Kevin om ook samenvattingen te maken. ASWH TV was toen een feit. Tijdens thuiswedstrijden is het vaste prik dat er al vrij snel na het weekeinde een mooie samenvatting verschijnt. Ook zijn er al diverse bijzondere reportages gemaakt, onder andere rond de bekerfinales, Supercup, ASWH - Feyenoord, trainingskampen en mooie bekerduels. De reacties zijn heel positief.

In de loop der jaren heeft Kevin door gewijzigde werkomstandigheden minder gelegenheid gekregen om zelf te filmen. Gelukkig lukte het altijd wel om een cameraman te vinden die assistentie kon verlenen. Sinds vorig seizoen is Eric Husen in deze functie als vrijwilliger actief namens ASWH TV. Hij heeft echter aangegeven dat hij hier na de zomer mee zal stoppen. Logischerwijs zal Eric dan naar de wedstrijden van Barendrecht gaan kijken, waar zijn zoon Stanley, nu nog selectiespeler van ASWH, dan zal voetballen. Daarom is ASWH TV opnieuw op zoek naar hulp! Misschien iets voor jou?

Ervaring is geen vereiste. Indien nodig kan er een opleiding tot cameraman of -vrouw worden gegeven. Dus ben jij 18 jaar of ouder, betrokken bij de club, heb je interesse in video / journalistiek en lijkt het je leuk om op zaterdagen op vrijwillige basis mee te helpen met ASWH TV? Neem dan snel contact op!

Meer informatie is per mail verkrijgbaar bij Kevin Bouman via info@aswh.tv.


Team ASWH TV


 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft