ASWH
Johan Sturrus wordt assistent-trainer ASWH 1
13 februari, 2015
De Technische Commissie van ASWH is verheugd te kunnen melden dat vandaag overeenstemming is bereikt met Johan Sturrus over een rol in de technische staf van het eerste elftal. Sturrus wordt volgend jaar assistent-trainer, een functie die hij momenteel bekleedt hij het tweede elftal. Na de zomer zal hij dus als rechterhand van Jack van den Berg fungeren.
Sturrus
Binnen ASWH behoeft Johan Sturrus eigenlijk geen introductie. De Zwijndrechter, die volgende maand 43 wordt, speelde immers jarenlang in het eerste elftal van ASWH. Als onvermoeibare linksback droeg hij bij aan de grootste prestaties uit de clubhistorie. Sturrus mocht in 2005 als aanvoerder de kampioensschaal ophalen toen ASWH zich tot de beste amateurclub van het land kroonde. Ook na zijn afscheid bij het eerste elftal bleef hij nauw betrokken bij ASWH. Zo is hij momenteel nog als voetballer actief op sportpark Schildman met de Old Stars in de 35+ competitie.

Toen Sturrus zijn ambities in het trainersvak in de praktijk wilde brengen, deed hij dat vanzelfsprekend bij ASWH. Als assistent van André Stafleu bij het tweede elftal heeft hij inmiddels de nodige ervaring opgedaan. Komende zomer schuift hij dus door. Niet alleen de TC, maar ook de nieuwe hoofdtrainer Jack van den Berg is zeer blij met de aanstelling van de oer-ASWH'er.

Wij wensen Johan veel plezier en succes in zijn nieuwe rol bij ASWH!


de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft