ASWH
Afghaans international Shabir Isoufi naar ASWH
4 juni, 2015
ASWH heeft de selectie voor het seizoen 2015/16 versterkt met Shabir Isoufi. De aanvaller komt over van zaterdagtopklasser Barendrecht en is derhalve een bekende voor trainer Jack van den Berg.

De 23-jarige Isoufi werd op jonge leeftijd door Feyenoord weggeplukt bij AZ. Hij voltooide zijn jeugdopleiding in Rotterdam en maakte in die periode regelmatig deel uit van vertegenwoordigende jeugdelftallen. Feyenoord verhuurde hem later aan Excelsior, waar hij debuteerde in het betaalde voetbal, FC Dordrecht en Telstar. Namens die clubs kwam Isoufi tot 75 competitieduels, waarin hij tien keer scoorde. Sinds augustus 2014 droeg hij het shirt van Barendrecht.
Isoufi

Afgelopen weekend maakte Isoufi zijn debuut in het nationale elftal van zijn geboorteland Afghanistan. Hij scoorde direct in de met 2-0 gewonnen interland tegen Laos. ASWH is dus een heuse international rijker.

De Technische Commissie is verheugd dat Isoufi de keuze heeft gemaakt om naar sportpark Schildman te komen. Daardoor is er ook in het offensieve deel van de selectie meer dan genoeg keuze. Wij heten Shabir van harte welkom en wensen hem veel succes en plezier bij ASWH!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft