ASWH
Donderdagavond is clubavond!
10 april, 2019
Het is weer bijna donderdag, dus staat traditioneel een gezellige clubavond op het programma. Diverse teams trainen donderdagavond op de velden van sportpark Schildman in de aanloop naar een belangrijke wedstrijd. Kom gerust even kijken naar de verrichtingen en sluit daarna aan in de kantine om gezellig nog even na te praten over of alvast vooruit te blikken op de wedstrijden van komend weekend. Hoe vond je het optreden van Ajax tegen Juventus in de Champions League? Gaat ASWH echt serieus meedoen om de derde periodetitel? Zit er voor je eigen team nog een prijs in dit seizoen?

Natuurlijk wordt er ook weer voor eten gezorgd voor alle aanwezigen. Deze donderdag is dat heerlijke nasi speciaal, bereid door onze keukenprins Rob. Wegens succes geprolongeerd, want iedereen die er twee weken terug van proefde, likte de vingers erbij af. Kortom, we hopen jullie allemaal te zien op de clubavond!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft