ASWH
Donderdagavond is clubavond!
11 maart, 2020
Het is weer bijna donderdag, dus staat traditioneel een gezellige clubavond op het programma. Diverse teams trainen donderdagavond op de velden van sportpark Schildman in de aanloop naar een belangrijke wedstrijd. Kom gerust even kijken naar de verrichtingen en sluit daarna aan in de kantine om gezellig nog even na te praten over of alvast vooruit te blikken op de wedstrijden van komend weekend. Hoe vond je de Europese duels van deze week? Wat kan ASWH op eigen veld uitrichten tegen Jong Sparta? Heeft het coronavirus ook impact op de wedstrijd van je eigen team?

Natuurlijk wordt er ook weer voor eten gezorgd voor alle aanwezigen. Deze donderdag is dat heerlijke nasi, vol passie bereid door onze eigen keukenprins Rob van Slobbe. Om je vingers bij af te likken, zeker met een lekker drankje er bij. Kortom, we hopen jullie allemaal te zien op de clubavond. Een gezellige kantine in combinatie met de sport is een winning team!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft