ASWH
Jordex nieuwe shirtsponsor ASWH
11 september, 2015

Oplettende supporters hebben ongetwijfeld gezien dat vorige week tijdens de wedstrijd Deltasport - ASWH een andere naam op de shirts van ASWH stond afgedrukt. Dat klopt! Jordex Shipping & Forwarding is namelijk de nieuwe shirtsponsor. De overeenkomst werd beklonken op de dag van de sponsoravond, waarna in rap tempo nieuwe shirts zijn gemaakt. Binnenkort zal de samenwerking officieel worden bekrachtigd rond een thuiswedstrijd van ASWH 1.

De nieuwe shirtsponsor stelt zich hieronder overigens graag aan u voor:

We danken veel aan onze thuisbasis Rotterdam. Het is niet alleen een prachtige stad, maar vooral ook een kansrijke en dynamische omgeving voor logistieke experts zoals Jordex. Al bijna dertig jaar draait ons werk om het wereldwijd vervoeren en begeleiden van vracht en dat kunnen we goed. Het is vooral de persoonlijke aanpak en de gemotiveerde medewerkers waarmee wij de klant ontzorgen en voorzien van service op maat.

Naast dat wij het belangrijk vinden een stapje extra te doen voor onze klanten, dragen wij ook graag bij aan het groen kleuren van de maatschappij. Daarom streven wij naar ondernemerschap waarbij er een balans is tussen 'People, Planet en Profit'.

Zo bieden wij goede omstandigheden en veel mogelijkheden voor ambitieuze mensen om zich verder te ontwikkelen, zowel aan onze eigen medewerkers als aan de mensen in de samenleving om ons heen. Wij dragen dan ook graag een steentje bij om de voetballers van ASWH in de gelegenheid te stellen om de beste prestaties op het veld neer te zetten. Als échte voetballiefhebbers wensen wij ASWH een mooi en succesvol seizoen toe!

de Redactie

 

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft