ASWH
ASWH hoort bij grootste stijgers in Top 200 amateurclubs
6 december, 2018
Al enige jaren stelt De Voetbaltrainer, een vakportaal voor voetbaltrainers, een ranglijst op van de 200 hoogstspelende amateurclubs van Nederland. De ranglijst wordt samengesteld aan de hand van het niveau van het eerste elftal en de jeugdselecties. Onlangs is de zesde editie gepubliceerd, die geldt voor het seizoen 2018/19. ASWH heeft opnieuw een plek in de top 200 bemachtigd. Maar mooier nog is dat onze vereniging bij de grootste stijgers op deze lijst hoort!

ASWH is geëindigd op plek 46. Een fantastische prestatie, want vorig seizoen stonden we nog op de 91e plaats. Bij de introductie van de Top 200 was ASWH de nummer 179 en via plek 153, 112, 94 en 91 zijn we nu dus de top 50 binnen gedrongen. Uiteraard schitterend om deze stijging te zien. Als vereniging mogen we hier trots op zijn, omdat het ook aantoont dat de genomen stappen bij met name de jeugd de vruchten afwerpen.

Deze klassering is daarom een groot compliment waard aan iedereen die zich op wat voor manier dan ook inspant voor ASWH. Niet alleen spelers en trainers, maar ook vrijwilligers die andere taken rond het voetbal verzorgen. Onze club is duidelijk in ontwikkeling! 

Nieuwsgierig naar de complete ranglijst en de manier waarop deze is berekend? Kijk dan op www.devoetbaltrainer.nl/top200

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft