ASWH
ASWH Supportersclub bingo nieuws!!
21 maart, 2018
A.s. vrijdag is er weer een Supportersclub bingo avond. Naast de welbekende boodschappen tassen hebben Lonneke en Marjan weer voor de nodige Action, Jewel Store, kaas en vleespakket bonnen gezorgd. Ook dit keer draaien we de laatste ronde weer een mooie cash geldprijs weg. Dus pas de datum in uw agenda aan en zeg het voort!!

De inmiddels bekende bingo avonden zijn één van de activiteiten waarmee de Supportersclub ASWH haar inkomsten genereert. Hiermee ondersteunen of faciliteren we binnen de vereniging allerlei evenementen van groot tot klein. U weet waarschijnlijk dat we elk jaar het jeugd zaaltoernooi als eerste voetbal evenement in het nieuwe jaar organiseren. Ook dit jaar bleek dit door onze pupillen en ouders weer zeer gewaardeerd.

Daarnaast maken we het welverdiende jeugd kampioenen patatje-met mogelijk en kunnen alle teams een bijdrage voor hun jaarlijkse teamuitje bij ons aanvragen. Een andere, nog vers in het geheugen zittende happing was de organisatie van de busreis naar Alkmaar voor de bekerwedstrijd AZ - ASWH. Verder is iedereen natuurlijk onze sfeervol gerestylde kantine opgevallen waarbij de supportersclub de nieuwe lampen heeft gesponsord. Ook hebben we een flinke bijdrage gedaan aan de karren voor de mobiele doelen op veld 1 

We zijn trots dat we onze financiële bijdragen aan al deze zaken kunnen leveren maar daar moeten we als SC nat
Bingouurlijk wel wat voor doen. U kunt voor slechts € 10,- per jaar lid worden of koop eens spontaan een paar lootjes bij het Rad van Avontuur na de thuiswedstrijden van ASWH 1.

Kom a.s. vrijdag dus eens een keer naar onze een bingo avond en weet dat alle opbrengst altijd weer terug de vereniging in gaat. Kopje koffie met iets er bij een wat snacks tijdens de avond krijgt u er gratis bij. Vanaf 19.30 is de kantine open en om 20.00 gaat de ballenmachine draaien. Wij zullen er in elk geval weer staan.

Bestuur en medewerkers Supportersclub ASWH
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft