ASWH
De mails over betaling van de contributie zijn verstuurd
18 juli, 2019
Vandaag hebben alle leden een mail ontvangen van ClubCollect omtrent de betaling van de contributie. In de mail staat een link naar de persoonlijke ClubCollect betaalpagina. Op die pagina kunt u in enkele stappen de betaling regelen. Wij vragen u om dit zo snel mogelijk te doen.

Op de persoonlijke pagina vindt u allereerst de persoonlijke gegevens zoals die in het bestand zijn opgeslagen. Als alle gegevens daar de eerste keer correct zijn ingevoerd, is er slechts een korte check nodig en kunt u de betaalwijze selecteren. Indien gewenst kunt ook uw mobiele telefoonnummer verifiëren. U ontvangt dan een code via SMS. Door die in te voeren op de pagina, is uw telefoonnummer geverifieerd en ontvangt u in de toekomst ook kennisgevingen van ClubCollect via SMS.

Onderaan kan de gewenste betaalmogelijkheid worden geselecteerd. Er is keuze uit betaling ineens of in termijnen. Vervolgens kan er nog worden gekozen om te betalen via iDEAL, maar u kunt ClubCollect ook machtigen om het bedrag via automatische incasso af te schrijven van uw rekening. Eventuele vragen kunnen ook via de persoonlijke pagina gesteld worden.

LET OP! Het kan zo zijn dat de mail van ClubCollect door uw mailserver in een andere map wordt geplaatst. Vooral bij gebruikers van hotmail of live mailadressen kan dit het geval zijn. Mocht u dus nog geen mail ontvangen hebben, controleer dan eerst de andere mappen. Mocht u nergens een mail kunnen vinden, dan kunt u dat via ledenadministratie@aswh.nl kenbaar maken.

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft