ASWH
Ismail Yildirim sluit aan bij ASWH
25 augustus, 2017

De Technische Commissie van ASWH is er in geslaagd om de selectie te versterken met een aanvallende aanwinst. Ismail Yildirim sluit per direct aan bij de groep van trainer Jack van den Berg.

De 27-jarige Dordtenaar is afkomstig van de Turkse club Menemen Belediyespor. Yildirim droeg in zijn jonge jaren de shirts van de Dordtse clubs DFC, FC Dordrecht en Oranje Wit, waarna hij in 2011 naar Kozakken Boys overstapte. Hij promoveerde met de Werkendammers naar de toenmalige Topklasse en maakte daarin een dusdanig goede indruk, dat RKC Waalwijk de creatieve aanvaller in 2014 vastlegde. Yildirim kwam twee seizoenen uit in de Jupiler League. Daarna kreeg hij de kans om in Turkije te voetballen. Nadat zijn avontuur bij Boluspor eindigde, koos hij enkele maanden geleden voor Menemen Belediyespor.

IMG 20170825 WA0000

Yildirim besloot echter onlangs om terug te keren naar Nederland en kwam vervolgens in contact met ASWH. Dat heeft geresulteerd in een overgang naar onze vereniging. De KNVB heeft zijn overschrijving inmiddels goedgekeurd en hem speelgerechtigd verklaard. De TC is uiteraard zeer verheugd dat Yildirim voor ASWH heeft gekozen. De aanvaller traint al sinds afgelopen maandag mee.

Wij heten Ismail (die op foto poseert met het shirt van zijn nieuwe club) van harte welkom en wensen hem veel succes en plezier bij ASWH!

de Redactie

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft