ASWH
UPDATE: ASWH Oliebollentoernooi met 8 teams en volop gezelligheid
28 december, 2018
Vind je de winterstop ook altijd zo lang duren en heb je zin om in de dagen tussen kerst en oud & nieuw even een potje te voetballen? Schrijf je dan nu in voor het Oliebollentoernooi bij ASWH!

Het idee van het Oliebollentoernooi is eenvoudig. Lekker ballen tussen 14.00 en 16.00 uur, om daarna in de kantine tot 18.00 uur nog even na te praten met een drankje, oliebol of appelflap erbij. DJ Peter is bereid gevonden om de muziek te verzorgen. Het toernooi is toegankelijk voor senioren, alle mogelijke teams kunnen zich inschrijven. Of het nu je eigen elftal is, je 35+ team, een groep vrienden, buren, collega's, sponsoren, jeugdtrainers, scheidsrechters, het bestuur, de supportersclub; alles mag! Er wordt 7:7 gespeeld op een half veld, dus zeven spelers is al voldoende.

Na de positieve reacties op de eerste editie van vorig jaar, hebben we besloten om dit jaar weer een toernooi te organiseren.

UPDATE: Het deelnemersveld bevat een recordaantal teams, namelijk acht. Zij binden de sportieve strijd aan en storten zich daarna op de gezellige derde helft. Uiteraard is publiek van harte welkom, dus kom naar ASWH en sluit het jaar op een leuke wijze af!

Deelname is gratis, dus verzamel nu genoeg teamgenoten, verzin een ludieke teamnaam en schrijf je in via bestuur@aswh.nl. Wij hopen uiteraard veel teams te mogen begroeten en zijn benieuwd wie de Oliebollenkampioenen van ASWH zullen worden!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft